L’Ajuntament de Sencelles i l’IBAVI signen el conveni per a la futura promoció de 12 habitatges de protecció pública

El conveni, signat pel batle Verd i la consellera Vidal preveu que els habitatges es destinin a joves menors de 35 anys residents a Sencelles

El batle de Sencelles, Joan Carles Verd i la consellera d’Habitatge, Territori i Mobilitat del Govern de les Illes Balears, Marta Vidal, han signat aquest dijous el conveni de col·laboració entre l’Institut Balear de l’Habitatge (IBAVI) i l’Ajuntament per a la cessió de sòl municipal per a la construcció per part de l’IBAVI d’una nova promoció de protecció pública en règim de lloguer.

Mitjançant aquest conveni, l’Ajuntament cedeix a l’IBAVI una parcel·la a sòl urbà amb una superfície de 676,15 m², ubicada al carrer dels Molins, per destinar aquest sòl a la promoció i construcció de 12 habitatges.

Tal com s’ha acordat amb l’Ajuntament en el conveni, els habitatges d’aquesta nova promoció de l’IBAVI es destinaran preferentment al col·lectiu de joves menors de 35 anys que siguin residents al municipi de Sencelles amb més de 10 anys d’antiguitat en el padró.

Una vegada signat el conveni, l’IBAVI encarregarà el projecte arquitectònic, després es tramitarà la llicència municipal d’obra, amb la qual es podrà passar a les següents fases de licitació i adjudicació de les obres. La previsió és que les obres es puguin iniciar durant el 2025.

El batle de Sencelles, Joan Carles Verd, ha manifestat: “Estam molt contents sobretot pels joves de Sencelles que tindran l’oportunitat de quedar-se al seu poble. Tot i que els processos són llargs, aquesta passa demostra que amb una bona col·laboració entre administracions, independentment dels seus colors polítics, es poden fer accions per a donar solució als grans reptes que se’ns presenten en l’actualitat».