Canvis de nomenclatura als carrers

L’Equip de Govern va demanar a Jordi Llabrés i Sans, cronista oficial de la vila de Sencelles, un estudi sobre possibles canvis de nomenclatura. El darrer ple, avalats per aquest informe que es pot consultar complet al web de l’Ajuntament es van aprovar els següents canvis.
1) Donar el nom de Mossèn Bartomeu Oliver i Amengual (1903-1993) al vial d’accés a l’actual col·legi públic.
“Per que és un autèntic “prohom de la nostra cultura” que fou mestre de l’Escola de Sencelles i per que serà bo que el seu nom es perpetuï en un lloc considerable, com pugui ser aquest que dona accés al centre on des de les seves aules i de la docència que s’hi imparteix, s’ha de treballar per desenvolupar i fer enriquir la nostra cultura entre aquells que creixen protagonistes del demà comú.”
2) Canvi de Nom de Plaça d’Espanya per posar-li el de Plaça de la Vila.
“El nom de Plaça d’Espanya mai ha calat en el sentiments dels sencellers, ans bé aquesta nomenclatura tan sols ha estat utilitzada purament en el camp administratiu. Per antonomàsia i per tots els sencellers aquest lloc ha estat i sempre serà la Plaça de la Vila o si voleu la Plaça” i per que “creiem que la societat actual ha de ser defensora dels principis que promouen la pau, la concòrdia, la convivència i la germanor entre tots els ciutadans d’un mateix poble.
3) Canviar el nom de Carrer Nou per Carrer Serra.
“Sencelles ha crescut per altres indrets, creiem que és idoni un canvi de nomenclatura, recuperant el nom antic de Carrer Serra”
A més, al vial que travessa Ruberts, passarà a ser anomenat C/ Ruberts.
descarregar_PDF_icon

Descarregar Informe