Les fires i mercats setmanals conformen un espai tant social, com econòmic i cultural. Tenen un paper important en l’economia local i realitzen un paper fonamental des del punt de vista sociocultural, ja que són un punt de trobada on es comparteixen activitats culturals, d’intercanvi econòmic, d’informació i de mostra de productes propers.

Fires

A la Fira de Sencelles i les Jornades Gastronòmiques de Sencelles el municipi mostra tot el seu potencial culinari, principalment representat pel vi, l’ovella i l’oli d’oliva verge extra.

Al programa d’actes, no hi falten espipellades, xerrades, exposicions a més de festa, música i cultura popular i actes relacionats amb el món de la cuina.

La Sencelles Espipella on Tour és una ruta de tapes sencellera amb tapa i beguda a partir d’1 euro. Hi participen Ca s’Arquitecte, Es Molico, Can Pep, Can París, Es Bassiot i Sa Cuina de n’Aina.

Mostres de jocs populars, ballades populars, xeremies, música, gastronomia i conferències.

Mercats

905559_891028324327282_7754926716011302392_oViu el mercat neix amb un objectiu: que el mercat setmanal dels dissabtes a Sencelles sigui el més ecològic, artesà i natural possible. Recolzem l’agricultura i la ramaderia ecològica i sostenible, busquem que els productes que s’ofereixen siguin locals per així donar a conèixer els productes de la nostra terra i apostar per la sostenibilitat i l’economia local.

El nostre mercat compta amb diverses dinamitzacions mensuals, des de música, dansa, circ, tallers, fins a activitats infantils, sempre comptant amb el suport de les associacions i l’Ajuntament.

Segona mà al mercat

El primer dissabte de cada mes hi haurà també parades de segona mà.

Participar en el mercat

Els interessats a posar la seva paradeta de forma gratuïta poden passar per l’Ajuntament a apuntar-se o enviar un e-mail a info@ajsencelles.net fins el divendres anterior a les 12.00 hores.

  • Mercat setmanal a Biniali (dissabtes). Alimentació.
  • Mercat setmanal a Sencelles (dimecres). Alimentació i altres.