Seguretat ciutadana i serveis municipals

Responsable: Pedro Llabrés Fontirroig, El Pi.

Seguretat Ciutadana

Aquesta àrea esdevé el cap tant de la Policia Local com de Protecció Civil, amb la qual es coordinen i es supervisen les feines dels seus integrants, i es confeccionen els quadrants dels diferents torns. Des d’aquí s’estableix l’organització de serveis especials conjuntament amb el regidor de l’àrea corresponent (festes, fires, etc.).
.
Es supervisen i aproven tant la compra de material per a la Policia Local i Protecció Civil, com el servei de guals permanents. En aquest sentit, també es proposen reformes circulatòries, com la col·locació de senyals, miralls, etc.
.
S’organitzen i es supervisen cursos de seguretat ciutadana i vial.
.
Personal: Policia local, Protecció civil.

Serveis municipals

L’àrea de Serveis municipals coordina i porta el seguiment del personal i de les empreses contractades pel que fa a l’enllumenat, la neteja viària, els cementiris, el tanatori, la infraestructura d’aigües netes i brutes, les zones verdes, els parcs infantils, la neteja i manteniment dels edificis municipals, la pavimentació i manteniment dels carrers i camins rurals i la neteja de punts bruts a fora vila.
Aquesta àrea també coordina i és el cap directe de:
      • La brigada municipal.
      • L’equip de netejadores.
Planifica setmanalment les tasques, coordina i supervisa les feines de la plantilla adscrita i, si s’escau, confecciona els quadrants de torns.
.
Serveix d’interlocutor directe entre la ciutadania i la resta de l’Equip de Govern pel que fa a tasques de manteniment i neteja, i s’encarrega de l’ordenació d’ús dels edificis municipals en funció de les necessitats de cada àrea juntament amb l’Equip de Govern.

Serveis municipals

Seguretat ciutadana

Policia local

647 67 46 74

Protecció civil de Sencelles

689902623
675171005