L’Ajuntament de Sencelles posarà el nom de “Sebastiana Llabrés” el Poliesportiu Municipal

 

Divendres passat, en Ple Ordinari, l’equip de govern dugué la proposta per posar el nom de Sebastiana Labrés al poliesportiu municipal, iniciativa que va ser recolzada per unanimitat.

 

Sebastiana Llabrés Ramis (Sencelles, 1977) representa la consecució de l’èxit i el reconeixement a través de l’esforç, la superació i la perseverança. Dotada d’unes magnífiques condicions per a l’atletisme, des de ben joveneta assolí uns resultats extraordinaris, proclamant-se diverses vegades Campiona de Balear de Cross, i, als quinze anys, Campiona d’Espanya de 600 m/pista (1992).

 

Després de deixar uns anys l’atletisme, el reprengué amb uns resultats igualment espectaculars: Quatre vegades campiona de Balears de 10.000 m/pista, Campiona de Balears de Cross diversos anys, Rècord de Balears de marató l’any 2016, Campiona d’Espanya de Mitja Marató de Veteranes l’any 2017 o 4a del Món de 5000 m/pista l’any 2018.

 

Segons afirmà el batle Joan Carles Verd: “Aquestes qualitats, així com la seva implicació a la vida diària del poble i la seva dedicació amable als seus clients i veïnats, la converteixen en mereixedora d’aquest reconeixement”.