Amb motiu del Dia Internacional de les Biblioteques que es commemora el dia 24 d’octubre, la Biblioteca Municipal de l’Ajuntament de Sencelles organitza un concurs de dibuix amb l’objectiu de promocionar la lectura i difondre la cultura.

BASES DEL CONCURS:

 1. Per participar en el concurs és necessari realitzar un dibuix amb temàtica “Dibuixa la teva biblioteca”.
 2. Els dibuixos hauran d’estar en format vertical o horitzontal i mida A4.
 3. El concurs comptarà amb una categoria infantil (de 0 a 14 anys).
 4. Hi haurà un guanyador i un segon premi.
 5. Els premis per categoria són:
  • Primer premi: 1 val de 30 € per a la compra de llibres.
  • Segon premi: 1 val de 20 € per a la compra de llibres.
 6. Per tal de participar en el present concurs haureu de dur els dibuixos a la biblioteca o enviar-los escanejats per correu electrònic a l’adreça biblioteca@ajsencelles.net juntament amb la inscripció s’adjunta com annex I, degudament emplenada.
 7. El termini per participar comença dia 9 d’octubre les 9.00 hores i finalitza dia 17 d’octubre a les 19.00 hores. Tots els dibuixos que s’entreguin amb posterioritat a les 19.00 hores, no entraran dins el present concurs.
 8. Els dibuixos guanyadors seran el cartell commemoratiu del dia de les biblioteques de la Biblioteca Municipal de Sencelles
 9. La formació del jurat es publicarà al taulell d’anuncis de la biblioteca i a la pàgina web de l’ajuntament, el dia 16 d’octubre de 2023.
 10. El lliurament de premis es realitzarà el dia 24 d’octubre de 2023 a la biblioteca a les 19 h.
 11. L’organització es reserva el dret a suspendre, ajornar o cancel·lar el sorteig sempre que existeixin causes que així ho justifiquin.
 12. Les dades personals facilitades seran tractades per l’Ajuntament de Sencelles amb les exigències de la normativa vigent en matèria de Protecció de Dades Personals per a poder gestionar tant el sorteig, com l’adjudicació del premi i el seu lliurament, procedint a la destrucció de totes les paperetes després del sorteig.
 13. La participació implica l’acceptació de les presents bases, així com el consentiment dels participants a cedir els drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació sense que l’ajuntament els hagi d’efectuar cap altre pagament ni contraprestació.
 14. La configuració del jurat es farà pública al taulell d’anuncis de la biblioteca municipal una vegada finalitzar el termini de presentació dels dibuixos.

Podeu descarregar-vos les BASES I EL FULL D’INSCRIPCIÓ AQUÍ

Pots consultar aquí quins són els MEMBRES DEL JURAT