El Casal de Joves de Sencelles és un espai destinat a la població més jove jove de Sencelles. Actualment es troba ubicat a l’edifici «Es Quarter», juntament amb la Biblioteca Municipal.

El Casal de Joves és un punt de referència juvenil on tothom pot dir la seva i proposar activitats per dur a terme. Necessites un espai per assajar, vols muntar un concert, t’agradaria canviar de feina o crear el teu propi negoci, necessites tramitar una subvenció, t’agradaria fer un curs d’informàtica, busques un espai per estudiar, vols anar de viatge aquest estiu, t’agradaria proposar una activitat,…

Actualment disposem de dos dinamitzadors que s’encarreguen de gestionar l’espai i les activitats que van sorgint (sortites, tallers, activitats esportives, teatre, torneigs…), així com també s’encarreguen del Punt d’Informació Juvenil, que es troba destinat a proporcionar informació sobre qualsevol tema relacionat amb educació,  treball, participació, habitatge, cultura, salut, lleure, turisme… El PIJ és un servei públic i gratuït que ofereix l’Ajuntament de Sencelles a tots els joves i/o adults del municipi i voltants.

L’horari de les consultes és el següent: Dimarts i dijous de les 10 a les 14 hores i de dilluns a divendres de 15:30h a 19:30h.

Per qualsevol dubte ens podeu enviar un correu electrònic a l’adreça jovesdesencelles@hotmail.com o bé enviar-nos un missatge a través de facebook: https://www.facebook.com/pages/PIJ-Sencelles/219022494971265?id=219022494971265&sk=info

A més, comptem amb:

  1. Una zona d’informàtica i wiffi lliure.

2. Un espai central polivalent. De 40 metres quadrats és on es fan les activitats i els tallers que s’organitzen des del Casal de Joves i la Biblioteca (d’estudi, artístics, xerrades, teatre, tallers…).

3. Un pati d’uns 300 metres quadrats, a l’aire lliure, amb una taula de ping-pong d’exterior, cedida pel Consell de Mallorca i un petit hortet de recent creació.