El Casal de Joves de Sencelles és un espai de referència juvenil, un espai que possibilita les relacions entre els joves i què els permet conèixer-se, autoconèixer-se i ser, a partir d’un bon grapat de serveis, programacions i recursos. 

 

Necessites un espai de trobada? vols muntar un concert? t’agradaria canviar de feina? necessites tramitar una subvenció? t’agradaria fer un curs d’informàtica? vols anar de viatge aquest estiu? t’agradaria proposar una activitat… ? Vine i veurem si et podem ajudar! Estem ubicats al carrer Glosador Cartutxo (devora el Poliesportiu Municipal). 

 

El nostre horari d’hivern és: dimarts, dijous i divendres de 15.30h a 20h. Durant l’estiu, el nostre horari va variant en funció de les necessitats que anem creant… fem campaments, sortides a la platja, alguna escapada a Menorca… i alguns tallers i quedades els horabaixes,… Contacta’ns per xarxes socials o acosta’t al Casal.

ELS ESPAIS DEL CASAL:

Espai compartit:

Al Casal hi ha dues sales de 40m2 destinades a la realització de tallers, activitats, reunions, etc. L’aula taller té una cuina totalment equipada i l’aula polivalent és totalment diàfana. També tenim un pati exterior de 80m2 amb una taula de ping-pong.

Servei d’Informació Juvenil:

Hi trobaràs informació i orientació sobre cultura, salut, mobilitat, formació, etc. Tu pregunta i nosaltres et responem.
També hi trobaràs quatre ordinadors per a poder treballar o navegar per internet gratuïtament.

Servei de Treball i emprenedoria:
Si cerques feina i no saps per on començar. Si necessites orientació per canviar de feina, necessites un cop de mà per fer el currículum, o vols posar en marxa el teu projecte empresarial. Vine, et respondrem tots els dubtes que et puguin sorgir, et proporcionarem orientació i acompanyament en la recerca de feina.

Voluntariat Europeu:
Si tens entre 18 i 30 anys, ets solidari, compromès amb la societat i vols viure una experiència personal enriquidora pots accedir al Servei de Voluntariat Europeu. Aquesta experiència única t’ofereix l’oportunitat de conèixer diferents
realitats i ampliar els coneixements d’un idioma a través de la participació activa en un projecte de voluntariat i solidaritat. Des del Casal de Joves et donarem suport i t’acompanyarem en tot allò que et faci falta.

Activitats:

Al Casal de Joves es programen diferents activitats formatives, culturals, d’oci i lleure,… Consulta el programa d’activitats mensual a les nostres xarxes socials o acosta’t al Casal!