Durant els dies 9, 10 i 11 de juny es celebraran les jornades “Una passa envant” en les quals es realitzarà la presentació de les 15 noves rutes circulars que s’han creat per la nova web de turisme sostenible www.visitsencelles.com, que pretén promocionar el terme i impulsar l’economia local del municipi.

L’Ajuntament de Sencelles ha creat quinze rutes circulars i temàtiques: vuit culturals, cinc naturalistes i dues arqueològiques que ha englobat dins la nova pàgina web de turisme sostenible visitsencelles.com. En aquesta pàgina també es poden trobar un directori d’allotjaments, un de cellers i un d’establiments de restauració del municipi.

Per a la realització de les noves rutes, han comptat amb l’ajuda de Tomàs Vibot, historiador i guia; Malen Bibiloni, biòloga de Jardí botànic de Sòller i Marc Ferrè, arqueòleg i dinamitzador de la Ruta arqueològica Sencelles-Costitx, que procediran a la seva presentació dijous 9 i divendres 10 de juny a les 7 h de l’horabaixa, al centre cultural de Can Garau a Sencelles.

A més, per a tots aquells que vulguin experimentar les rutes, dissabte 11 en podran tenir un tast. A les 10 h del matí, gaudirem de l’itinerari guiat: “A l’ombra dels arbres” i a les 5.30 h de l’horabaixa, de la bicicletada guiada “De l’edat del bronze al món preromà”. La jornada acabarà a les 9 h del vespre, amb el concert “Tonades de la mar, gemecs de la terra”, dins la Cova del Camp del Bisbe, a càrrec Tomeu Quetgles i el seu grup.

A més, aquestes jornades també inclouran la presentació del projecte d’impuls de l’economia local, “Empren Sencelles”, on es presentarà la nova pàgina web de turisme sostenible, visitsencelles.com i es realitzà una dinàmica de networking per a promoure la cooperació entre totes i tots els empresaris i professionals del municipi que hi vulguin participar.

Podeu descarregar-vos el flyer AQUÍ