L’Ajuntament de Sencelles, la Creu Roja, l’escola pública Can Bril, el gastro pub Es Molico i un nodrit grup de voluntaris varen organitzar, el passat 20 de gener, aquesta jornada amb l’objectiu de fomentar la integració de les persones refugiades al poble i a la cultura mallorquina.

La quarantena de refugiats de diferents nacionalitats, entre ells set nins, que es troben allotjats a l’alberg gestionat per la Creu Roja, varen ser convidats a una jornada solidària a on diferents sectors del municipi els acolliren, mostrant la seva solidaritat.

La jornada va començar amb una visita a l’escola pública Can Bril, on els alumnes estan treballant transversalment la temàtica de la integració i els refugiats. Seguidament se’ls va donar a conèixer els indrets més emblemàtics del poble i varen ser convidats a tastar la gastronomia mallorquina (arròs de peix i peix amb tumbet). Finalment l’acte va acabar amb un concert en directe a càrrec de David Goodman, cantant de Lava Fizz i Jonatán Uria, cantant de Los Bélmez, que ha tingut lloc a Es Molico.