Sencelles oberta

Sencelles Oberta és una filosofia de funcionament: el nostre compromís per oferir l’Ajuntament com a espai més proper, transparent i amb interactivitat amb els ciutadans; un espai que treballa en la difusió, clarificació d’activitats, continguts i opcions que es realitzen en el municipi per potenciar la participació i la implicació dels sencellers i sencelleres.

Butlletí digital

Vols rebre les novetats i notícies directament en el teu correu? Subscriu-te al butlletí digital de Sencelles Oberta!

Qui Paga Mana!

DESCOBREIX ELS PRESSUPOSTS

Una eina per visualitzar la informació detallada dels pressupostos municipals, amb gràfics dinàmics i interactius…

y decideix el nou pressupost de Sencelles..

[Edició 2017 ja tancada]

Edició 2018 en procés

Butlletí de Sencelles

Àrees

Dins de Sencelles Oberta s’emmarquen dues grans àrees.
Comunicació
És fonamental comunicar tant els esforços en transparència, com les polítiques municipals i el perquè de determinades preses de decisions, així com també els espais i activitats de presa de decisions o d’oci, temps lliure i culturals que realitzen tant l’Ajuntament com les associacions i col·lectius del municipi.
Tot això es realitza de la mà de Sencelles Informa, a través del butlletí en paper, el butlletí digital, l’actualització dels continguts d’aquesta web, cartells, enregistrament dels plens, etc.
Transparència i Participació
La comesa de l’àrea de transparència és no només oferir les dades tant econòmiques, com de contractes, sous, currículums i declaracions dels regidors, sinó d’anar-les transformant en alguna cosa cada vegada més senzilla i accessible, alhora que fidedigne.
S’ha treballat en aquest temps, entre altres coses, tant en la recopilació dels documents i les dades necessàries per no només complir, sinó per treure nota pel que fa a la transparència, com en el disseny i elaboració d’aquesta nova web en la qual estàs navegant.
Una vegada que tenim les dades, és el moment de prendre decisions i de generar les sinergies adequades: proposar espais per a la participació, tant analògics com digitals.
En aquest últim cas, a través de la plataforma:
Sencellesoberta.sencelles.cat
Persona de contacte: Elisa Ruiz
Persona de contacte: María Becedas
Telegram: @ethicoo